Volg ons op

Menu

Direct contact

Diensten

Een overzicht van al onze diensten

Eigen werkplaats


Wij beschikken over onze eigen werkplaats, u kunt rekenen op onze snelle service en brede expertise. Van verkoop klaar maken, reclame vrij, technische mankementen verhelpen, gereed maken voor aflevering, het monteren van nieuwe banden in onze werkplaats; heeft u een servicevraag, of andere specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

TCM Service 1
TCM Service 2

Export services


Gefeliciteerd, u wilt uw aankoop naar plaats van bestemming vervoeren! Truckcentrum Meerkerk kan eventueel het gehele logistieke traject van transport tot douane voor u afhandelen. Dit is per voertuig en per bestemming verschillend. Vandaar daar wij met u samen kijken naar de beste en snelste manier.

TCM Service 3

Verhuur


Wanneer u een vracht- of bedrijfswagen zoekt, die niet alleen in logistieke zin, maar ook praktisch en financieel bij uw bedrijfsvoering past, dan is kiezen voor gebruikte de oplossing voor u. En bij Truckcentrum Meerkerk bent u daarvoor aan het juiste adres. Meer weten over verhuur? Neem gerust contact met ons op: +31 183 40 77 33.

TCM Service 4

Inkoop


Ontdek de voordelen van verkopen aan Truckcentrum Meerkerk zelf. Heeft u gebruikte trekkers, opleggers, bakwagens en- of bedrijfswagens? Wilt u één of meerdere voertuigen verkopen? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met u op. Wanneer wij van u de complete voertuiggegevens en foto’s van uw voertuig hebben ontvangen, krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een concreet bod of reactie.

Ga naar inkooppagina
TCM Service 5

Transport


Wij regelen het transport van uw gebruikte trucks en/of trailers tot aan de plek van bestemming. Onze chauffeurs zorgen er voor dat uw aankoop verzorgt op de plek aankomt. Wij halen en brengen we trucks en trailers van en naar diverse Europese havens of andere gewenste bestemmingen.

Douane afhandeling


Bij het exporteren van trekkers, opleggers, bakwagens en- of bedrijfswagens zijn verschillende douanedocumenten nodig. Bijvoorbeeld een EX1-document (exportverklaring), bij export van uw bedrijfswagens buiten de EU. Wij staan direct in contact met de douane en weten alle import- en exportrestricties, douaneformaliteiten en voorschriften die van toepassing zijn in uw situatie.

TCM Service 6

Daarom kiest u voor TCM Trucks

Concurrerende prijzen

De beste prijs tegen de beste condities.

De beste service

Door ervaring alles met zorg word geregeld.

Kwaliteit occasions

Kwaliteit die u van ons verwacht.

Neem contact met ons op

We komen graag met je in gesprek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe bestelwagens, bakwagens en koelauto's. TCM kan voor u alle papieren verzorgen die u nodig heeft voor import en export, zowel binnen de EU als wereldwijd. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Openingstijden

  • Ma t/m vrij: 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag: op afspraak
  • Zondag gesloten
Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Gebruik geen speciale tekens
Vul een geldig emailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in
Type hier een bericht
WhatsApp