Volg ons op

Menu

Direct contact

Over ons

Truckcentrum Meerkerk


TCM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van gebruikte/nieuwe bestelwagens, bakwagens en koelauto's. TCM kan voor u alle papieren verzorgen die u nodig heeft voor im- en export, zowel binnen de EU als wereldwijd. Daarom nodigen wij u graag uit op onze internet site en mocht u niet direct vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers.

TCM About 1

Maak kennis met ons team


Eigenaar en directeur Ronald Huijbregts regelt al vanaf 2004 de in- en verkoop plus alle administratieve werkzaamheden. We mogen hem gerust het gezicht van de zaak noemen. Sinds vijf jaar is Thomas Menthen verkoper, maar hij ondersteunt met plezier de administratie en zelfs de werkplaats. Lotte Huijbregts is onze allround medewerkster, dus dat houdt in dat zij van alle markten thuis is. De heer Hans Brouwer werkt sinds 2010 als monteur annex chauffeur bij ons. In onze werkplaats maakt hij werkelijk alles mogelijk.

Ronald Huijbregts - TCM

Ronald Huijbregts

Directeur / eigenaar

Thomas Menthen - TCM

Thomas Menthen

Verkoop

Lotte Huijbregts - TCM

Lotte Huijbregts

Administratie

Neem contact met ons op

We komen graag met je in gesprek

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe bestelwagens, bakwagens en koelauto's. TCM kan voor u alle papieren verzorgen die u nodig heeft voor import en export, zowel binnen de EU als wereldwijd. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Openingstijden

  • Ma t/m vrij: 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag: op afspraak
  • Zondag gesloten
Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Gebruik geen speciale tekens
Vul een geldig emailadres in
Vul een geldig telefoonnummer in
Type hier een bericht
WhatsApp